Verkkokaupan myyjä:

StockBlok
Y-tunnus: 3312444-8
Osoite: Teollisuuskatu 36, 29200 Harjavalta
Sähköposti: info@stockblok.fi

Tuotteiden hinnat:

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat ja -ehdot:

Kun valitset verkkokaupan maksutavaksi verkkopankin, maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verkkopankkimaksu on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu valitsemasi pankin tai luottolaitoksen tarjoamalla sivulla. Kun maksat Paytrail verkkomaksulla, Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle.

Maksunvälittäjän tiedot ja lisätietoja maksutavasta:
Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Kun valitset verkkokaupan maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe, joka on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamalla pankki- tai luottokorttimaksulla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä. Maksun vastaanottajana näkyy StockBlok.

Peruutukset / Reklamaatiot

Jos jostain syystä haluat perua tilauksesi, voit tehdä sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Maksettu summa hyvitetään maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty.

Mikäli haluat perua tilauksen ylitsepääsemättömän esteen vuoksi tai siirtää ajankohtaa, ole yhteydessä meihin mahdollisimman pian. Maksunpalautus tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Peruaksesi tilauksen tai siirtääksesi ajankohtaa, olkaa yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen info@stockblok.fi.

Mikäli tuotteissa on jotain reklamoitavaa olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähkostilla osoitteeseen info@stockblok.fi.

Käyttöönotettua laitetta ei hyvitetä. Avatusta mutta käyttöönottamattomasta tuotteesta hyvitetään 50%.